2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: cseh lászló

81 cikk 1/9 oldal

Cseh László a BVSC-Zuglóhoz igazol

Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó, valamint edzője, Plagányi Zsolt januárban a BVSC-Zuglóhoz igazol.

Nem unalmas

Nálunk az edzők többsége a mennyiségben hisz, abban, hogy minél többet úszik valaki, annál jobb lesz, amit én már régóta meg tudok cáfolni – mondja Cseh László.

Cseh Laci megint beszállt az időgépbe

Cseh László feltalálta a gyógyszert az öregedésre, vagy az is lehet, hogy a kétszeres világbajnok, négyszeres olimpiai ezüstérmes ivott az örök fiatalság forrásából.

Visszavárja hőseit a Duna Aréna

Ma kezdődik és szombatig tart a rövid pályás világkupa-sorozat budapesti állomása. Három napra házhoz jön az úszóvilág, bődületes sztárparádé várható.

Sós Csaba szerint mindenki kihozta magából a maximumot

Sós Csaba szövetségi kapitány szerint minden úszó kihozta magából a maximumot a Glasgow-ban csütörtökön befejeződött Európa-bajnokságon, ahol a magyarok négy arany-, három ezüst- és két bronzérmet gyűjtöttek.

Kár, hogy nincs 4x200-as pillangóváltó...

Kenderesi, Biczó és Tekauer egymást „nyírta ki” az egyik királyszám előfutamában, a koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokság befejező napján.

Elsöprő magyar új hullám?

Negyvennégy ország hétszáz úszója, köztük 32 magyar veti magát a koppenhágai Royal Arena vizébe mától a 19. rövid pályás Európa-bajnokságon, amelyen a magyar küldöttség a harmadik legnépesebb.

Díszpolgár is a csapatban

A vadonatúj koppenhágai Royal Arena 25 méteres medencéjét feltöltötték vízzel, és vasárnap már bele is vetik magukat legjobbjaink, hiszen aznap délelőtt elrepülnek a dán fővárosba.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.