2021. október 20., szerda, Vendel napja

Címke: Csató Gábor

13 cikk 1/2 oldal

Két áldozatot követelt a szolnoki tragédia

Szolnokon egy mentőautó összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal, amelynek következtében a szállított beteg és a mentőautó vezetője meghalt.

A magyar mentőszolgálat világszerte példaértékű

Hazánkban egységes mentőszolgálat működik, ami nagyban növeli a betegbiztonságot. A terrorizmusra, a migrációra és más globális jelenségekre csak egységes szervezettel lehet hatékonyan felkészülni.

Csató Gábor: eddigi legaktívabb évét zárja a mentőszolgálat

Az eddigi legaktívabb és sok szempontból legsikeresebb évének nevezte 2017-et az Országos Mentőszolgálat 69 éves történetében Csató Gábor, a mentőszolgálat főigazgatója vasárnap Budapesten. A sajtótájékoztatón felhívták a figyelmet a szilveszterhez kötődő veszélyekre.

Bírta a terhelést a mentőszolgálat

Legkésőbb a jövő év elejére minden kivonuló mentődolgozó új munka­ruhát kap. Az összesen 21 ezer öltözetre hamarosan kiírják a közbeszerzést – mondta a mentőszolgálat főigazgatója.

Húsz új mentőautó állt szolgálatba

Húsz új mentőautó áll szolgálatba az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) többségük a közép-magyarországi régió betegeit látja majd el.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.