2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: csatlakozás

59 cikk 1/6 oldal

Bulgária sem csatlakozik az ENSZ migrációs csomagjához

Az egyezményt – hivatalos nevén Globális megállapodás a biztonságos, rendezett és szabályos migrációról – a tervek szerint decemberben fogadják el az ENSZ marokkói csúcstalálkozóján.

A Tiszamenti Regionális Vízművek is csatlakozott a Díjnethez

Az elmúlt héten a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. (TRV) is csatlakozott a Díjnet rendszeréhez, ezt követőn a TRV mintegy 250 ezer ügyfele is elérheti az e-számlázással foglalkozó cég szolgáltatásait – közölte a Díjnet az MTI-vel.

Macedónia meghívást kaphat a NATO-csatlakozási tárgyalások megkezdésére

A Görögországgal fennálló névvita várható lezárásának köszönhetően Macedónia a szerdán kezdődő NATO-csúcstalálkozón meghívást kaphat a csatlakozási tárgyalások megkezdésére az észak-atlanti szövetséggel – közölte a szövetség főtitkára Brüsszelben kedden.

Több mint 200 település csatlakozott eddig „A legszebb konyhakertek” mozgalomhoz

Már kétszáznál is több település csatlakozott az április végi határidőig "A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos program idei felhívásához. A kert jelentkezések azonban továbbra is folyamatosak, azokat változatlanul fogadják az egész Kárpát-medencéből, így a mostani még nem a végleges adat - közölte Kovács Szilvia karcagi alpolgármester, a mozgalom ötletgazdája az MTI-vel.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.