2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: csalódás

6 cikk 1/1 oldal

Macron végzetes keringője

Úgy tűnik, vége a macronizmus boldog hónapjainak. Sok rá szavazó ébredt fel, hogy ő sem tud gyeplőt rántani a multik kényére idomított gazdaság száján.

Elmaradt a várt felminősítés

Péntek éjjel a Standard & Poor’s (S&P) megerősítette Magyarország jelenlegi hitelminősítői besorolását, egyben a pozitív kilátásokat is.

Őszig kapott időt pártjától Botka László

A baloldali médiában is kudarcként emlegetik Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének eddigi teljesítményét, akit hamarosan lecserélhetnek.

Egyre több csalódott iraki tér haza

Miközben folyamatosan érkeznek menekültek Európába, egy ellentétes trend is elindult, bár még csak keveseket érint. Egyre több iraki család dönt ugyanis a hazatérés mellett.

Újabb kényszer nehezedik az autóhitelesek vállára

Könnyen lehet, hogy sokaknak csalódást fog okozni a fennmaradó devizahitelek forintosítása, ám ezzel együtt sem szabad elutasítani az ajánlatot, inkább más megoldást érdemes keresni.

Edzőcsere minden szakágban

Várható volt, hogy nem múlik el nyomtalanul a Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság eredménytelensége.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.