2023. október 4., szerda, Ferenc napja

Címke: csaló

7 cikk 1/1 oldal

Hollandia is szűrné a csaló menedékkérőket

A holland bevándorlási hivatal (IND) ezentúl más módszerekkel vizsgálja majd az országba érkező menedékkérők szexuális beállítottságát és vallási hovatartozását, adta hírül a holland sajtó.

Csaló adománygyűjtőket fogtak el Budapesten

Csaló adománygyűjtőket, három román állampolgárt fogtak el a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján kedden.

Kósa Lajos: szélhámosság a vagyonkezelési ügy

Az Origo értesülései szerint a minisztert egy közismert csaló, Szabó Gáborné hamisítványával támadja a Magyar Nemzet, és a rendőrség csalás gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

Börtönbüntetésre ítélték azt a csalót, aki egy merénylet túlélőjének adta ki magát

Hat hónap letöltendő és 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte csalási kísérlet vádjával azt a 29 éves francia férfit pénteken a Párizshoz közeli Versailles büntetőbírósága, aki hazudott, amikor a francia sajtóban azt állította: a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő iszlamista merényletek túlélője.

Letartóztatták Brókermarcsit

Sajtóértesülések szerint San Pedróban letartóztatták a Brókermarcsi néven elhíresült Dobrai Sándorné Nagy Máriát.

Rendőrkapitánynak adta ki magát és átverte a nőket

Csalás miatt vádat emeltek Zalában egy szlovák állampolgárságú magyar férfi ellen, aki magát olasz rendőrkapitánynak kiadva csalt ki pénzt Magyarországon megismert nőktől – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

Szívbeteg gyerekeket és családjukat lopta meg a csaló

Két év alatt közel 21 ezer embertől csaknem 10 millió forintot csalt ki saját maga által létrehozott alapítványával egy zalaegerszegi férfi, aki ellen üzletszerűen és jótékony célú adománygyűjtést színlelve elkövetett csalás miatt emeltek vádat – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.