2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: családok

280 cikk 1/28 oldal

A Nemzeti Konzultáció részletes eredménye

A családok védelméről szóló, sorban a hetedik Nemzeti Konzultáció eredményei nyilvánosságra kerülnek. 10 kérdésben mondhattak véleményt a magyarországi választópolgárok, 1,38 millióan nyilvánítottak véleményt.

Családbarát lépések

Nem kevesen, összesen egymillió-háromszáznyolcvankétezren küldték vissza a családok védelméről szóló konzultáció kérdőíveit. Ez volt a harmadik legnagyobb részvétel mellett zajló felmérés.

Applikáció segítheti a radikalizált fiatalokat?

Online is folyik a küzdelem a szélsőségesek ellen Németországban, most épp egy bevándorlócsaládoknak szánt online alkalmazás segítheti a radikailzációra hajlamos fiatalokat. A probléma ugyanakkor sokkal összetettebb: a társadalom különböző csoportjai különböző okokból vetemednek erőszakra.

Rugalmasabb a családok támogatási rendszere

A gyed extra intézkedéscsomag azért rendkívüli, mert a szülőket támogatja akkor is, ha újabb gyermek vállalása, és akkor is, ha a munka világába való visszatérés mellett döntenek – írta Rétvári Bence.
280 cikk 1/28 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.