2022. október 2., vasárnap, Petra napja

Címke: családi kedvezmény

19 cikk 1/2 oldal

Harmincszor több marad a családoknál

Tállai András elmondta, manapság azok beszélnek terjedő szegénységről, akik amikor hatalmon voltak, a mai összegek töredékét sem garantálták a családoknak.

Gyurcsány rátenné a kezét a fizetésekre?

Fenekestül forgatnák fel az adórendszert az ellenzéki pártok, ha győzedelmeskednének a választáson, a leghajmeresztőbb ötlettel Gyurcsány Ferenc pártja állt elő.

Havi húszmilliárd landol a családoknál

A baloldali ellenzék minden családtámogatással kapcsolatos kritikája, állítása hiteltelen és álságos – így nyilatkozott lapunknak a nemzetgazdasági miniszter.

Ezermilliárd marad a lakosságnál

Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy úgy is növekedhetnek az adóbevételek, ha közben csökken a közteher nagysága – ezt mondta lapunknak a nemzetgazdasági miniszter helyettese.

Tállai András: több százezren feledkezhettek meg a családi kedvezményről

Tavaly a személyi jövedelemadó előlegéből több százezer szülő nem vette igénybe a családi kedvezményt, nekik érdemes kiegészíteniük ezzel a bevallástervezetet. Ezt legkésőbb május 22-ig, a bevallás benyújtásának határidejéig tehetik meg – tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.