2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: családi házak

10 cikk 1/1 oldal

Telekhiány a fővárosban

A családi ház kedvelt lakhatási forma, sokan vágnának bele az építkezésbe, ennek azonban a fővárosban a rendelkezésre álló telkek véges száma és azok ára szab határt.

Drágulnak az agglomeráció telkei

Az Ingatlan.com lapunk kérésére készített összegzése szerint a legkedveltebb, fővároshoz legközelebbi településeken átlagosan húszmillió forint fölötti árakkal lehet találkozni.

Döntött a Ház, megszűnik a családi házak kötelező kéményellenőrzése

Az Országgyűlés kedden megszüntette a családi házak kötelező kéményseprő-ipari ellenőrzését, amelyet ezentúl a tulajdonosok megrendelésére, de továbbra is ingyenesen végezhet el a katasztrófavédelem, illetve egyes településeken az önkormányzati közszolgáltató.

Kedden 16 óráig lehet pályázni a családi házak energiamegtakarására

Megrohamozták a pályázók az Otthon melege program családi házak energiamegtakarítását eredményező pályázatát hétfőn, a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a pályázást délután határozatlan időre felfüggesztette; a pályázatokat kedd 16 óráig még be lehet nyújtani.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.