2019. március 26., kedd, Emánuel napja

Címke: családi gazdaságok

7 cikk 1/1 oldal

A családi gazdaságok kezében az agrárium jövője

Kedvező folyamatok indultak el a magyar élelmiszer-gazdaságban, a családi gazdaságok megerősítésével nemcsak a termelés, hanem a foglalkoztatás is bővült – mondta a Magyar Időknek Fazekas Sándor.

FM államtitkár: továbbra is a családi középbirtokok megerősítése a cél

A kormány célkitűzése továbbra is a magyar családi középbirtokok megerősítése, annak ellenére, hogy az ellenzék az állami földek értékesítésével kapcsolatban valótlanságokat állít és rossz színben kívánja azt feltüntetni – hangoztatta a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára kedden Budapesten, a témáról tartott sajtótájékoztatón.

Növekedett a munkanélküliség Görögországban

Görögországban nőtt a munkanélküliség júniusban, a görög statisztikai hivatal (ELSTAT) csütörtökön kiadott jelentése szerint júniusban 25,2 százalékra emelkedett a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta a májusi 25,0 százalékról. Tavaly júniusban 26,6 százalékon állt a munkanélküliség.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.