2022. május 29., vasárnap, Magdolna napja

Címke: Csáky Csongor

8 cikk 1/1 oldal

Idén 78 ezer embert érintettek a Rákóczi Szövetség programjai

A Rákóczi Szövetségnek idén 72 nagyobb rendezvénye volt, amelyek 78 ezer embert érintettek – közölte a szövetség elnöke pénteken az M1 aktuális csatornán és a Kossuth Rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában.

Csáky Csongor: II. Rákóczi Ferenc biztosan felháborodna a mai magyarság helyzetén

Céljuk a Kárpát-medencei magyarság sokoldalú támogatása hosszú távú megmaradásáért folytatott küzdelmében, valamint II. Rákóczi Ferenc Fejedelem szellemi örökségének népszerűsítése. A szervezet élén néhány hónapja Csáky Csongor áll. Az ECHO TV Kettesben Szabó Anettel című műsorában a műsorvezető arról beszélgetett az új elnökkel: vajon mit gondolna II. Rákóczi Ferenc mindarról, ami a jelenkori magyar társadalomban zajlik? Mit mondana azoknak az embereknek, akiket ezekben a napokban is üldöznek, sőt deportálással fenyegetnek magyar állampolgárságuk miatt? Az elvi támogatáson túl mi a feladata ebben a helyzetben a Rákóczi Szövetségnek?

Rekordot döntött a diákutaztatási program

A cél az volt, hogy március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmából magyarországi diákok induljanak a határon túlra, és ottani közösségekkel, iskolákkal ünnepeljenek együtt.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.