2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: Collegium Hungaricum

10 cikk 1/1 oldal

Harmóniát teremteni az osztrákokkal

A mai osztrák művészek többségének alig van Magyarország-élménye, ezen próbálunk segíteni közvetítő szerepet vállalva – mondta a bécsi Collegium Hungaricum új igazgatója.

Protestáns évszázadok

A programsorozat egyik fontos eseménye a bécsi belvárosi református templomban tartott ünnepi istentisztelet volt, amelyet Bogárdi Szabó István püspök tartott.

Mulasztott, de cenzort kiált a művészpáros

Az magától értetődő, hogy kiállításmegnyitó előtt pár órával nem teszünk ki képet az intézményvezető jóváhagyása nélkül – mondta el Molnár Mária igazgató.

Hetedik évfolyamát kezdi a Snétberger Zenei Tehetség Központ

Hetedik évfolyamát kezdi hamarosan a felsőörsi Snétberger Zenei Tehetség Központ. Mint az intézmény alapítója, Snétberger Ferenc gitárművész csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, a központ működése biztosított, és fejlesztések is indulnak.

Kortárs magyar zene a bécsiek fülének

Minden bizonnyal jól fognak szórakozni a bécsiek és az éppen Bécsben tartózkodó zenekedvelők, akiknek sikerült bejutniuk a koncertekre.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.