2021. január 27., szerda, Angelika napja

Címke: Colleen Bell

44 cikk 1/5 oldal

Hazaárulók öt pontja

A Washington Postban írásában öt pontba szedték, hogyan kellene eltávolítani a legitim választások révén szerzett hatalomból Orbán Viktort.

Magyarország kész az együttműködésre

Történelmi kihívások közepette új típusú politikákra, új, megközelítésekre van szükség, mivel bebizonyosodott, hogy a hagyományos eszközök már nem igazán működnek.

Colleen Bell: folytatni kell az együttműködést Európával

A következő amerikai elnöknek is folytatnia kell a szoros együttműködést az Európai Unióval és a NATO-val – hangsúlyozta Colleen Bell amerikai nagykövet az Euroatlanti Integráció és Demokrácia Központ (CEID) által szervezett szerdai beszélgetésen, Budapesten.

Marad még a posztján Colleen Bell

Colleen Bell szavai szerint örömmel szolgálja hazáját nagykövetként, és addig tölti be a pozícióját, amíg csak lehetséges.

Colleen Bell: nem tervezem a poszt elhagyását

Nem megyek sehova belátható időn belül – mondta Colleen Bell budapesti amerikai nagykövet az MTI-nek kedden a távozásáról szóló hírekre reagálva.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.