2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: cofidis

7 cikk 1/1 oldal

Utazásra költünk pénzt a legszívesebben

A magyar családok 28 százaléka tervez idén üdülési kiadásokat, míg iskolakezdésre és lakásfelújításra egyaránt 17 százalék szándékozik költeni. Ruházati cikkek vásárlásával a megkérdezettek 13 százaléka kalkulál, egészségügyi kiadásokkal pedig 8 százalékuk számol nyáron és ősz elején – derül ki a Cofidis Hitel Monitor legfrissebb országos reprezentatív kutatásából.

Az MNB 20 millió forintra bírságolta a Cofidist

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20 millió forint bírsággal sújtotta a Cofidis Magyarországi fióktelepét, mert a cég egyes hitel- és pénzkölcsön-szerződéseinél megsértette a fogyasztók túlzott eladósodásának elkerülését célzó adósságfék-szabályokat.

A használtautók éve lehet az idei

A használtautók éve lesz az idei: míg 2016-ban a magyarok 8 százaléka vásárolt autót, addig az idén a lakosság 14 százaléka tervezi ezt, és 85 százalékuk használt autót venne – derül ki a Cofidis Magyarország használtautó körképéből, amit a keddi sajtótájékoztatón ismertettek.

A rejtett költségektől tartunk hitelfelvétel során

A hitelfelvétel során a rejtett költségektől a magyarok 58 százaléka fél a Cofidis legfrissebb országos reprezentatív felmérése szerint. A kutatásból kiderült az is, hogy nőtt az új hitelt felvevők száma tavaly óta.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.