2022. január 21., péntek, Ágnes napja

Címke: CNG

17 cikk 1/2 oldal

Jövő év végére LNG-terminál épülhet Csepelen

A Mahart Zrt. hamarosan kiírja a közbeszerzési pályázatát egy cseppfolyósföldgáz-terminál megvalósítására a Csepeli Szabadkikötőben - írta hétfői számában a Világgazdaság a társaság vezérigazgatójára, Sztilkovics Szávóra hivatkozva.

Olcsóbb lesz a Nemzeti Közművek sűrítettföldgáz-szolgáltatása

Az állami vagy helyi önkormányzati feladatot ellátók jogosulttá váltak a közlekedési célra felhasznált földgáz jövedéki adójának visszaigénylésére július 1-jétől, a változás jelentős lépés a környezet védelme és a gazdaságos közlekedési formák további terjedése érdekében – hívta fel a figyelmet a NKM Nemzeti Közművek Zrt. szerdai közleményében.

Továbbépül a hazai LNG-infrastruktúra

Gázhajtású motorral szerelt nyerges vontatók vásárlását tervezi a cseppfolyósföldgáz-alapú közlekedés fejlesztéséhez szükséges infrastruktúra hazai kiépítését végző cég.

Véget ért a dízelkorszak?

A német adathamisítási ügy hatására esésnek indultak a dízeleladások Európában, és a használtautó-piacon is lejjebb szállt az árfolyamuk.

Gáztöltőhálózatot építenek

Az évtized végéig akár százkutas, földgáz töltésére szolgáló hálózat épülhet ki Magyarországon a gázüzemű közlekedést szorgalmazó egyesület.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.