2024. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: civil szervezetek

160 cikk 1/16 oldal

Önjelölt világboldogítók

Milyen kedves tőlük, hogy ennyire szívükön viselik a magyar emberek jogait, akik, bár nemcsak hogy nem kérték fel Soros embereit erre, de még felhatalmazást se kaptak.

Új hajót indított a Földközi-tengerre több civil szervezet

Új hajót indított útnak olasz zászló alatt csütörtökön több civil szervezet a Földközi-tengerre azt követően, hogy a segélyszervezetek által működtetett Aquarius mentőhajó nem hajózhat ki Marseille-i állomáshelyéről, mivel a panamai hajózási hatóság korábban visszavonta regisztrációját.

Civil szervezetek véleményuralma

Ha megnézzük a Sargentini-jelentés vádjait, visszaköszönnek azok a témák, amelyekkel kapcsolatban a civil szervezetek nemtetszésüket fejezték ki.

Az EP-választások tétje

Szerencsére rengeteg hazai és uniós felmérés bizonyította, hogy a nyugat-európai államokban is megelégelték az erőltetett, öngyilkos, önpusztító illegális migrációt.

Az ördög rendszere

A koldusszegény térségben vagy embercsempészetből élnek, vagy jön az iszlamista terrorizmus épp aktuális képviselője fegyverrel, pénzzel, határozott tervekkel.
160 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.