2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: civil szervezet

22 cikk 1/3 oldal

Robert Fico: levetette álarcát a szlovákiai tüntetéseket szervező civil szervezet

Levetette az álarcát a Tisztességes Szlovákiáért kezdeményezés azzal, hogy beszállt a választási küzdelembe - jelentette ki kedden Robert Fico, a legerősebb szlovák kormánypárt, az Irány - Szociáldemokrácia elnöke, korábbi kormányfő, aki a belpolitikai válság idején tömegtüntetéseket tartó szervezet vezetőit "Soros gyerekeinek" nevezte.

Ukrajna volt annak idején a „legsikeresebb” akció

Lapunk immár napok óta újabb és újabb leleplező hanganyagokat publikál, amelyek kivétel nélkül azt bizonyítják, hogy a Soros György pénzelte és alapította úgynevezett civil alapítványok, szervezetek, NGO-k miképpen befolyásolják egy-egy ország bel- és külpolitikáját a szabadon választott kormányok ellenében, titokban, törvénytelen eszközökkel és mindig ugyanazt a célt követve: Soros elképesztő vagyonának gyarapodását és politikai szándékai érvényre juttatását. Cikksorozatunk újabb része.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.