2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: Civil kör

12 cikk 1/2 oldal

Civil kör: A baloldal egy alternatív valóságot akar velünk lenyeletni

A magyar kormány és ellenzéke egészen másként látja a Sargentini-jelentés lényegét. Ez derült ki a jelentésre reagáló határozati javaslat parlamenti vitájából. Az ellenzék folyton azt hangsúlyozza, hogy Magyarországon diktatúra, vagy féldiktatúra van, ahol csak nyomokban fedezhető fel a jogállamiság és az is folyamatosan sérül. Az ECHO TV Civil kör című műsorában Ferencz Orsolya, az ELTE tudományos főmunkatársa, Simon János politológus és Pesty László, a Pesty Fekete Doboz főszerkesztője arra a következtetésre jutott, hogy a baloldal – nemcsak Magyarországon, hanem Európában is – egy olyan alternatív valóságban él, aminek semmi köze sincs a realitásokhoz.

Kányádi örökre velünk marad

Méltó lezárása lenne Kányádi életművének, ha könyvei kötelező olvasmánnyá válnának – fogalmazott Pesty László a Pesty Fekete Doboz főszerkesztője.

Civil kör: Az európai kereszténységet a migrációval akarják kiirtani

Ezt az európai keresztény fajt ki akarják irtani, nem fegyverekkel, nem háborúval, nem tankokkal, hanem ezzel a migrációval – mondta Németh Alajos az ECHO TV Civil kör című műsorában. A rockzenész hozzátette szerinte 1-2 év múlva feje tetejére áll a világ. Bakos Zoltán fotós tragikusnak nevezte migrációs helyzetet, Jurák Kata, a Magyar Idők újságírója pedig elküldené az országból azokat az embereket, akik nem képesek az integrációra.

Civil kör: Nem ördögtől való 2030-ig tervezni

Igazi államférfihoz illő magatartás, hogy Orbán Viktor nemcsak egy-egy ciklusban tud gondolkodni, hogy nem pusztán aktuálpolitikai kérdések töltik ki politikai pályája minden percét.

Civil kör: Orbán Viktor nem árul zsákbamacskát

Szinte végleges a negyedik Orbán-kormány minisztereinek névsora. Vannak nagy távozók és teljesen új nevek is. Milyen kormányzásra számíthatunk az új kabinet összetétele alapján?

Civil kör: Magyarország a hűség országa

Az ellenzéki pártok az önkritika helyett választási csalást emlegetnek, az újraszámlálási hevület szításával próbálják elhárítani magukról a felelősséget a számukra kudarcos eredményért.

Civil kör: Az ellenzék hírből sem ismeri a tisztességet

Hódmezővásárhely jó példa az ellenzék tisztességtelenségére. A pártok fel sem mertek menni a színpadra, hanem a függöny mögé bújva lesték, vajon a hallgatólagosan általuk is támogatott, de egyébként független jelölt mit csinál. Ez minden, csak nem tisztességes a részükről - jelentette ki az ECHO TV Civil kör című műsorában Ferencz Orsolya, az ELTE tudományos főmunkatársa.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.