2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: Cinóber-ügy

5 cikk 1/1 oldal

Ponyvaregény

Van kis hazánkban néhány régi történet, amelyek hallatán talán még Quentin Tarantino is megnyalná a tíz ujját, és versenybe szállna a filmjogokért.

Felmentést kértek Portikék az utolsó szó jogán

A vád tartalmazza, hogy Rohác 1998. február 11-én, egy forgalmas kereszteződésben közvetlen közelről gépfegyverrel agyonlőt­te Fenyő János médiavállalkozót.

Prisztás-gyilkosság: fegyházat kért az ügyész

Fegyházbüntetést kért tegnap a vádlottakra az ügyész a Prisztás-gyilkosság megismételt elsőfokú eljárásában a Fővárosi Törvényszéken. Az MTI tudósítása szerint perbeszédében az ügyész azt mondta: a bizonyítékok alapján kétségkívül megállapítható, hogy Portik Tamás elsőrendű vádlott volt a felbujtója és a másodrendű vádlott, H. István volt a tettese a Prisztás József sérelmére elkövetett emberölésnek.

Ismertették a vádiratot a Cinóber-ügyben

A vád szerint az olajügyleteiről elhíresült Energol Rt. két korábbi vezetője, Portik Tamás és Ferencsik Attila megbízásából a szlovák állampolgárságú Jozef Rohác végzett az áldozattal.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.