2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: CineFest

8 cikk 1/1 oldal

Ma kezdődik a miskolci CineFest

Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenkilenc alkotás szerepel és ott lesz először látható Magyarországon Nemes Jeles László második nagyjátékfilmje, a Napszállta.

Tizenkilenc nagyjátékfilm versenyez a miskolci filmfesztiválon

Tizenkilenc produkció, köztük Nemes Jeles László Napszállta című második játékfilmje lesz látható szeptember 14. és 23. között a 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál nagyjátékfilmes versenyében – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Megkezdődött a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál

Megkezdődött a Jameson CineFest, a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek díszvendége ezúttal Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező és az általa rendezett Sörgyári capriccio című film legendás női főszereplője, Magda Vásáryová szlovák színésznő. Mindketten ott voltak a nyitórendezvényen.

Egy legendás pálya és szerelem kezdete

Személyességével és tárgyi gazdagságával gyönyörködtető kiállítás nyílt Miskolcon a színészmúzeumban Latinovits Zoltán emlékére.

A Nightlife a félelemről szól

A film rendezőjét, Damjan Kozole-t az érdekelte, van-e különbség a kutyaharapások és a média, valamint a közösségi oldalak kíméletlen cincálása között.

Juliette Binoche vallott a színészet titkáról

A színészet filozofikus út a tudáshoz, lehetőség önmagunk és mások megismerésére – mondta az európai film egyik legnagyobb sztárja, Juliette Binoche.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.