2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: címer

13 cikk 1/2 oldal

Zászlónk ünnepe volt ez

A magyar zászló és címer napja alkalmából egy 1848 méteres magyar zászlót vitt végig tegnap az Opera és a Hősök tere között 1848 ember.

Címerkórtan

Romániában most azért áll a bál, mert sutba készülnek vetni a negyedszázada még magát a modernizmust megtestesítő, egy futball-labdát körbefonó nemzeti színű zászlót ábrázoló logót.

A belga vécédeszkája

Roderick Duchatelet, az Újpest tulajdonosa úgy döntött, hogy a lila-fehér legényeknek ezentúl új címerrel (egy vécédeszkára emlékeztető grafikával) a mezükön kell szaladgálniuk.

Újpesti címervita – Marad az új címer

Az Újpesti Torna Egylet (UTE) első fokon elveszítette az Újpest FC-vel szemben indított személyiségi jogi perét, így a futballklub továbbra is használhatja az új címert.

Semmiképpen nem változtat címert az Újpest tulajdonosa, végleges a döntés

Roderick Duchatelet, az Újpest FC labdarúgócsapatának elnöke szerint nincs visszaút, marad a lila-fehérek új címere. A belga tulajdonos a csütörtöki sajtóreggelin azt mondta, a klub fejlődése, a brand, illetve a logóhasználati jog miatt volt szükség a változtatásra.

Belilult újpestiek

Roderick Duchatelet tervei szerint a nagy múltú klub labdarúgói a régi helyett ezentúl egy vécédeszkára emlékeztető lila-fehér grafikával a mezükön szaladgálnának a gyepen.

A régi címerért tüntettek az Újpest-szurkolók

Az Újpest FC labdarúgócsapata hétfőn megváltoztatott címerének visszaállításáért tüntetett 600-800 szurkoló a Szusza Ferenc Stadion főbejáratánál szombaton.

Bemutatták az Újpest FC új címerét

Az Újpest FC labdarúgóklub hétfőn bemutatta új címerét, noha az anyaegyesület Újpesti Torna Egylet (UTE) szerint a hozzájárulása nélkül ezt jogszerűen nem lehet megváltoztatni.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.