2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: célkereszt

8 cikk 1/1 oldal

Célkeresztben a magyarok

Elburjánzott egy olyan beláthatatlan végkimenetelű folyamat, amellyel kapcsolatban, ha a Nyugat nem vet véget a hallgatásnak, újabb káoszba sodorja Ukrajnát.

Orosz oligarchák londoni célkeresztben

London és Moszkva diplomáciai kapcsolatai jócskán megsínylették Szergej Szkripalnak és lányának március eleji megmérgezését, amiért a brit kormány a mai napig Oroszországra mutogat.

Trump egyik tanácsadója is az FBI-vizsgálat célkeresztjébe került

A The Washington Post című lap pénteki információi szerint állítólag Donald Trump amerikai elnök egyik jelenlegi, magas rangú tanácsadója is a Trump-kampány és Oroszország közti vélt kapcsolatokkal foglalkozó FBI-vizsgálat célkeresztjébe került.

Célkeresztben

Európaiként eddig is érzékeltük a kontinensünk ellen irányuló terrorfenyegetést, de inkább csak közvetve, globálisan. Tegnap viszont mi is célponttá váltunk.

Szocialista gyermekmunka

Sok kritikát kaptak a hazai, függetlennek, szakszervezetinek, civilnek nevezett baloldali szervezetek az utóbbi időben, amiért a gyermekeket, diákokat használják fel politikai céljaikra.

Kaszjanov orosz ellenzéki vezető feljelentést tett a csecsen elnök ellen

Feljelentést tett a csecsen elnök ellen az orosz ellenzék egyik vezéralakja, Mihail Kaszjanov volt miniszterelnök és Vlagyimir Kara-Murza ellenzéki aktivista a Ramzan Kadirov csecsen elnök Instagram-oldalán a hét elején közzétett videó miatt, amelyen az ellenzéki politikusok egy orvlövész célkeresztjében volt láthatóak – jelentette szerdán az Interfax orosz hírügynökség.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.