2022. december 8., csütörtök, Mária napja

Címke: cél

18 cikk 1/2 oldal

Növeli középtávú célkitűzéseit a Mol

A Mol-csoport mintegy 10 százalékkal a 2,2-2,4 milliárd dolláros sávba emelte éves kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredmény-célkitűzését (EBITDA) a 2019-2021-es időszakra, 2022-2023-ra pedig a 2,4-2,6 milliárd dolláros sávba emelkedhet az EBITDA.

Kásler Miklós: Nem teljes az ember, ha identitása csorba

Elkészült az új Nemzeti alaptanterv tervezete, elkezdődött a kórházak komplex felülvizsgálata, az egyetemektől pedig azt várják, hogy több, a magyarság múltjának kutatására alkalmas szakembert képezzenek.

Az Agrárminisztérium a halfogyasztás megduplázását tűzte ki célul

Az Agrárminisztérium azon dolgozik, hogy a jelenleg fejenként 5,7 kilogrammos éves magyarországi halfogyasztás minél előbb megduplázódjon – mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Mohácson, a II. Dunamenti Halfesztiválon, az agrárminisztérium közleménye szerint.

Marco Rossival is az Eb-részvétel a cél

Leváltották Georges Leekens-t, Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Az olasz szakember egy éve a Budapest Honvéddal magyar bajnoki címet nyert, az előző idényben pedig Dunaszerdahelyen, a DAC vezetőedzőjeként dolgozott. Rossi a megállapodás szerint a következő két hétben még Dunaszerdahelyen dolgozik, csak azután veszi fel a munkát Magyarországon. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorának vendége Szabó Gergely, a magyar válogatott sajtófőnöke.

Dömötör Csaba: A nemzeti szuverenitás védelme a cél

Egyre több területen van azzal kapcsolatban vita, hogy a nemzetállamok vagy Brüsszel hozza-e a döntéseket. Lopakodó jogalkotás folyik: fokozatosan jogköröket próbálnak kivenni a kezünkből.

Péntektől életbe lépnek az amerikai védővámok

Washington pénteki hatállyal kiveti a védővámokat az európai, kanadai és mexikói acél-, és alumíniumtermékekre - közölte Wilbur Ross amerikai kereskedelmi miniszter amerikai újságírókkal telefonon.

A kiegyensúlyozott közbiztonság a cél

Magyarország közbiztonságának kiegyensúlyozását nevezte céljának országos rendőrfőkapitány-jelölti meghallgatásán Balogh János.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.