2021. július 29., csütörtök, Márta, Flóra napja

Címke: Cegléd

25 cikk 1/3 oldal

A jó programokért útra kel a magyar

A legtöbbeknek a kegyeleti látogatásokról is szól ez a hétvége, ezért az utakon tapasztalható sűrű autós forgalom okaként a vidéki temetők bejárása is szerepet játszik.

Hárman haltak meg egy balesetben a 4-es főúton

Három ember a helyszínen életét vesztette és többen megsérültek egy balesetben a 4-es főúton Cegléd közelében pénteken hajnalban – közölte a rendőrség a honlapján.

Felpörög az M4-es gyorsforgalmi út építése

Az ország egyik legnagyobb forgalmú, egyben legveszélyesebb útvonalát a 2010 előtti kormányok nem kívánták négysávossá fejleszteni, ezért indokolt most a gyorsabb tempó.

Forgalomba helyezték az M4-es új szakaszát

Takáts László, Cegléd polgármestere történelmi pillanatnak nevezte a fejlesztést, amelyre a helyiek régóta várnak. Új fejlődési szakasz indulhat a környék településeinek életében.

Megkezdődött a Cegléd és Abony közötti gyorsforgalmi út építése

Megkezdődött az M4 gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának és a kapcsolódó létesítmények építése - jelentette be a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese hétfőn Szolnokon sajtótájékoztatón.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.