2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: cd

10 cikk 1/1 oldal

A hősének és az énekmondó

Itt a lemez, ráadásul dupla, már első ránézésre is tiszteletet követelő, koncepciózus kiadvány a Daliás idők, melynek egyik CD-je gyermekeknek, a másik felnőtteknek szól.

Szabó Dezső koporsója

Megigézett ember a guruzsmás, vagy olyasvalaki, aki igézést tud előidézni. Bencze Tibor zenekara már a névadással magasra tette a mércét.

Kallós Zoltán emlékére készített CD-t mutattak be Kolozsváron

A Kallós Zoltán emlékére készített Férfiének című CD-t mutatták be csütörtökön Magyarország kolozsvári főkonzulátusán a kiadó Kallós Zoltán Alapítvány és a főkonzulátus képviselői, valamint a lemez szerkesztői.

Új videoklip és középlemez Ákostól

Új kiadvánnyal és klippel jelentkezik Ákos. A dalszerző, előadó a tavaly ősszel kiadott Még egyszer című album Ugyanúgy című dalához forgatott kisfilmet, amely szerdától érhető el a videomegosztókon, a számhoz kapcsolódó középlemez pedig április 26-án jelenik meg.

Megújult az MTVA tartalomszolgáltató portálja, a Teletéka

Teljesen megújult a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tartalomszolgáltató és -értékesítő internetes portálja, a Teletéka – közölte az MTVA Sajtóosztálya a Facebook oldalán pénteken.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.