2024. május 21., kedd, Konstantin napja

Címke: CBS

10 cikk 1/1 oldal

Kirúgták a CBS alelnökét egy durva Facebook-komment miatt

Azonnali hatállyal elbocsátották helyi idő szerint hétfőn Hayley Geftman-Goldot, a CBS televízió alelnökét, mert a közösségi médiában azt írta: nem tud együttérezni a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozataival, mert a country zene kedvelői többnyire fegyverrel hadonászó republikánusok.

Ecce homo

Ecce homo. Semmi Jézus. Csak a tagadás. Csak a gátlástalanság. Csak a bűn. De közeleg a vég.

Eltitkolná a CBS Soros őszinte szavait

A milliárdos tőzsdespekuláns olyan dolgokat állított saját magáról a beszélgetésben, amelyek új megvilágításba helyezik a jótékonykodó nyilvános arcát.

Meghalt Barbara Hale amerikai színésznő

Kilencvennégy éves korában meghalt Barbara Hale amerikai színésznő, aki a Perry Mason című amerikai krimisorozatban a címszereplő hűséges titkárnőjeként vált világszerte ismertté

Trump a konzervatív értékeket védelmezi

Egy héttel az amerikai elnökválasztás után már kezd körvonalazódni, hogy milyen intézkedésekre lehet számítani Donald Trump elnökségének első száz napján.

Trump őrültségnek tartja Merkel menekültpolitikáját

Őrültségnek nevezte Angela Merkel német kancellár menekültügyi politikáját az amerikai republikánus elnökjelölt-aspiránsok népszerűségi listáját vezető Donald Trump üzletember.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.