2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: casting

8 cikk 1/1 oldal

Fidesz: nem asszisztálunk a szocialisták válságához

A kormánypárt nem kíván asszisztálni „a reménytelen helyzetben lévő szocialista képviselők kétségbeesett kísérletéhez”, hogy eltereljék a figyelmet pártjuk újabb komikus válságáról.

Balfácánderbi

Gyurcsány ahhoz a kalózkapitányhoz hasonlít, aki a saját hajóját lövette, hogy muszáj legyen támadni, irracionalizmusa mögött tehát van logika.

Baljós casting Botkával

Az MSZP miniszterelnök-jelölti, előválasztási polémiája már nem is állatorvosi lóként, hanem egész állatseregletként demonstrálja, miért tart ott, ahol az utódpárt.

Herkules a sminkszobában

Az 1910-es évek Budapestjén játszódó történethez sok ezer profi és amatőr színészt néztek meg, ugyanis eltökélt céljuk volt, hogy korhű, hiteles arcokat találjanak a produkcióhoz.

A mese vége

Egyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, még az üveghegyeken is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy szegény baloldal Magyarországon.

Újabb casting kezdődött a szocialista pártban

Nagy a feszültség a Magyar Szocia­lista Párt háza táján. A problémák meglehetősen sokrétűek. A párt súlyos anyagi problémákkal küzd, még a havi közüzemi számlák kifizetése is gondot okoz.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.