2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: bvop

30 cikk 1/3 oldal

Sokan vállalnának munkát a BVOP-nál

Sikeres a büntetés-végrehajtás e hónap végéig tartó toborzókampánya, már több mint hatezren jelentkeztek munkára a rendvédelmi szervhez – ismerteti hétfői számában a Világgazdaság.

Országos roadshow-t indított a BVOP

Az ismeretterjesztő roadshow célja bemutatni a büntetésvégrehajtásban dolgozók mindennapjait és eloszlatni az amerikai filmek által kialakult sztereotípiákat – fogalmazta meg Orosz Zoltán.

Razzia Magyarország összes börtönében

A BvOP által irányított művelet egy időben indult az ország minden börtönében. A csütörtöki akcióban úgynevezett tiltott tárgyakat, jellemzően mobiltelefonokat kerestek.

Több mint háromezer elítélt tanul

Még a csengetés előtt érdemes megérkezni a tanterembe az elítélteknek, a késők ugyanis nagyobb eséllyel felelhetnek; de akkor is gondjaik támadhatnak, ha nem készítik el a házi feladatot.

BVOP: Nincs szó kitiltásról

A Magyar Idők úgy értesült, a Helsinki Bizottság közleményével ellentétben a civil szervezetek nincsenek kitiltva a magyarországi büntetés-végrehajtási intézetekből.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.