2023. április 1., szombat, Hugó napja

Címke: bvk

13 cikk 1/2 oldal

Lezárult az Újbuda startup verseny

Az Újbuda Startup pályázattal az önkormányzat az innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló, növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozását, a cégalapítás korai fázisát támogatja évről évre. A verseny decemberi döntőjében 12 csapat mutatta be ötletét.

Budapest vonzza az innovációt

A főváros kínálja a legvonzóbb adminisztratív feltételeket Európában a startupok számára, miközben az életminőség is vonzó – hangzott el a 8. Startupok éjszakája rendezvényen.

A startupokról szól az ősz

Európa leggyorsabban fejlődő technológiai konferenciáján öt vállalkozás reprezentálja hazánkat, amelyek a BVK őszi Be Smart versenyének tizenöt győztese közül kaptak lehetőséget a kijutásra.

Startupok a lehetőség kapujában

Ezúttal Dublinban, Írország legnagyobb innovációs és startupfesztiválján, a FutureScope-on ismerhetik meg a sikeres hazai startup vállalkozásokat a résztvevők.

Közép-európai ötletmustra

A visegrádi országok innovatív startup vállalkozásai mutatkoznak be hazánkban. A lengyel, a cseh, a szlovák és a magyar cégek az élet minden területéről hoznak ötletes megoldásokat.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.