2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: büszkeség

9 cikk 1/1 oldal

Orbán Viktor: A magyarok büszkék lehetnek magukra

A miniszterelnök figyelmeztetett: Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat, amelyek közös vonása, hogy elvennék a határvédelmet a tagállamoktól.

Orbán Viktor: vállalni kell a sikereinket!

A magyar közéletben és sportvezetésben amikor siker van, úgy kell csinálni, mintha kisebbek lennénk. Ez baj, mert ha van mire és kire büszkének lenni, igenis legyünk büszkék! – fogalmazott.

Dárdai Pál: büszkék lehetünk magunkra a Bayern legyőzése miatt

Dárdai Pál vezetőedző szerint mindannyian büszkék lehetnek magukra a Hertha BSC-nél, mivel hazai pályán 2-0-ra legyőzték az eddig veretlenül listavezető, címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Kihúzom magam: magyar vagyok

Nem tudom, hogy a magyarságukat szégyellőknek kik előtt kell pironkodniuk, de én még nem találkoztam olyan külföldivel, aki lekezelően beszélt volna rólunk.

Van mire büszkének lennünk

Pásztor István: ha összemérnénk a magyarokat az európai nemzetekkel, a tőlünk nyugatra lévőekkel, büszkén kihúzhatjuk magunkat, van mire büszkének lennünk.

Egy hosszú esztendő

A kudarcból lehet igazán tanulni. Így hangzik a sport egyik közhelye, ami a labdarúgó Európa-ligától emelt fővel búcsúzó Videotont aligha vigasztalja.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.