2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: bűnvádi eljárás

8 cikk 1/1 oldal

Bűnvádi eljárás indult a román csendőrség vezetői ellen

Hivatali visszaéléssel és hivatali visszaélésben való bűnrészességgel gyanúsítja Romániában az ügyészség a csendőrség három vezetőjét az augusztus 10-i kormányellenes tüntetés ügyében, amikor a rendfenntartó erők és a tüntetők között verekedés tört ki.

Mentességet kaptak a koronatanúk

Két koronatanú is mentességet kapott a bűnvádi eljárás alól New Yorkban a Donald Trump állítólagos szeretőinek fizetett hallgatási pénzekkel összefüggésben.

Vádözön Dragnea ellen

A román Korrupcióellenes Ügyészség hétfőn szembesítette a politikust a legújabb váddal, majd közleményben tette nyilvánossá, hogy bűnvádi eljárás indult.

Holland bíróság tárgyalja a lelőtt maláj utasszállító ügyét

A maláj légitársaság 2014 nyarán lelőtt, Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó, MH17-es járatszámú repülőgépének ügyét holland jog szerint, holland bíróság fogja tárgyalni – jelentette be Bert Koenders holland külügyminiszter szerdán.

Bűnvádi eljárás indult a Digi vezérigazgatója ellen

A Romániában és Magyarországon távközlési szolgáltatásokat biztosító Digi csoport vezérigazgatója, Serghei Bulgac ellen is bűnvádi eljárást indított Romániában a korrupcióellenes ügyészség – közölte szerdán a vádhatóság.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.