2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: büntetőügy

8 cikk 1/1 oldal

Júliusban indul KGBéla pere

A polgári elhárítás figyelmét az kelthette fel, hogy Kovács rendszeresen találkozott konspiratív módon orosz diplomatákkal, és havonta Moszkvába látogatott.

Felmentette a bíróság a „lepkeperben” a kokadi gazdát

Bizonyítottság hiányában felmentette a védett természeti terület jelentős károsodását okozó természetkárosítás és a rongálás vádja alól a Debreceni Járásbíróság hétfőn, nem jogerősen azt a kokadi gazdát, aki az ügyészség szerint 54 keleti lápi bagolylepke pusztulását okozta a Kék Kálló völgyében – közölte a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.

Repülőtéri vesztegetés: másodfokon jelentősen súlyosítottak

Jelentősen súlyosította a Budapest Airport (BA) Zrt. egykori jogi előadójának és jogi igazgatójának minősített vesztegetés miatt első fokon kiszabott büntetését a Fővárosi Ítélőtábla szerdán kihirdetett másodfokú, javarészt jogerős döntésében.

Büntetőügyek ezerszámra

A külképviseleteink tudomására jutott büntetőeljárások között az emberkereskedelemmel, prostitúcióval, kábítószer-csempészettel összefüggő ügyek aránya messze kimagasló.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.