2020. augusztus 8., szombat, László napja

Címke: bűntény

19 cikk 1/2 oldal

Álhír lehet, hogy megtaláltak egy hat éve ellopott Picasso-festményt

Álhír, hogy felbukkant egy hat éve ellopott Picasso-festmény: a kép megtalálását bejelentő holland írónő elmondása szerint „tréfa áldozata lett”. Egy belgiumi színházi produkció alkotói közölték, hogy ők csapták be a megtalálót és hamisítvány a Romániában talált, Picassónak tulajdonított festmény – közölte a holland NOS televízió.

Jól van a csecsemő, aki 9 órát töltött egy törmelékkupac alatt

Kilenc órát töltött egy gally- és törmelékkupac alá temetve az erdőben egy öt hónapos csecsemő az amerikai Montana állam nyugati részén. Megtalálása után a hatóságok a babát kórházba vitték, ahol megállapították, hogy csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Túszejtés történt Párizsban

A tettes egy épületben barikádozta el magát, azt állítva, hogy robbanószerkezet van nála és legalább két túszt ejtett. A rendőrök előállították, az akcióban senki nem sérült meg.

475 éve ölték meg az inkák meghódítóját

Négyszázhetvenöt éve, 1541. június 26-án gyilkolták meg limai palotájában saját társai Francisco Pizarrót, az Inka Birodalom meghódítóját.

Rasszizmust kiáltanak az afrikai migránsok

Reggio Calabria prefektusa csütörtökön a helyi hatósági erők vezetőivel sürgősségi tanácskozást tart a szerinte „migrációs vészhelyzet” megoldására.

Trombitaréz

Tovább vizsgálódik a rendőrség abban, a néhány hónappal ezelőtt kirobbant aranyhamisítási ügyben, amelynek eddigi egyetlen érintettje, úgy tűnik, szinte az egész magyarországi bankrendszert átverte.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.