2023. május 31., szerda, Angéla, Petronella napja

Címke: bűnszervezet

94 cikk 1/10 oldal

Munkaerő-kölcsönző bűnszervezetet számoltak fel a NAV nyomozói

A vagyonvédelemben munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó bűnszervezetet számoltak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli nyomozói, a szervezet több mint egymilliárd forint kárt okozott a költségvetésnek – közölte a NAV Dél-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

Vádat emelhetnek Czeglédyék ellen

A nyomozóhatóság jelenleg az ügy iratait ismerteti a gyanúsítottakkal és védőikkel – mondta Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Hollandiában betiltották a Satudarah motoros banda működését

Azonnali hatállyal betiltotta a Satudarah nevű motoros klub hollandiai működését egy hágai bíróság arra hivatkozva, hogy a szervezet tagjai a "törvénytelenség szubkultúráját" képviselik - jelentette a helyi sajtó kedden.

Mennyit ér hetvenegy ember borzalmas halála?

Életfogytiglani fegyházat érdemel az a négy embercsempész, akik az ügyész vádbeszéde szerint felelősek a parndorfi halálkamionban veszett hetvenegy migráns borzalmas haláláért.
94 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.