2024. június 14., péntek, Vazul napja

Címke: Bunge Zrt.

9 cikk 1/1 oldal

Fordulat a Bunge-ügy nyomozásában

A Fővárosi Főügyészség szerint nem indokolt a nyomozás folytatása az úgynevezett kitiltási botránnyal összefüggő bűnügyben.

Amerikai kitiltási botrány: gyenge lábakon áll a vád

Ilyen hülyeséget normális ember nem mond – ezekkel a szavakkal utasította vissza a kitiltási botrányhoz kötődő perben Heim Péter, hogy kétmilliárd forintért áfacsökkentést intézett volna.

A Századvég társtulajdonosa csak a sajtóból értesült a Bunge zrt. ügyről

Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. igazgatóságának elnöke, a cég társtulajdonosa azt mondta kedden a Fővárosi Törvényszéken, hogy nem ismeri azt a férfit, aki a vád szerint rá hivatkozva 2014 májusában egy találkozón azt állította az amerikai étolajgyártó Bunge Zrt. lobbistájának: kétmilliárd forintért eléri hivatalos személyeknél, hogy az étolaj áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen.

Századvég: tisztázta a céget az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség tisztázta a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-t az úgynevezett kitiltási ügyben, kiderült ugyanis, hogy egy csaló visszaélt a cég nevével – közölte Keresztesi Péter, a Századvég-csoport marketing- és kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.