2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: bundestag

132 cikk 1/14 oldal

A hazafiság fogalmát értelmezte Merkel

Angela Merkel újra állást foglalt az ENSZ migrációs csomagja mellett a német szövetségi parlament tegnapi vitáján. Közben Svájc jelezte, hogy épp a nemzeti parlament vitája érdekében halasztja el a döntést a megosztó paktumról.

Távozik a bajor CSU éléről Horst Seehofer

A német sajtó már egy ideje cikkezik Seehofer esetleges távozásáról, a kérdés különösen az októberi bajorországi tartományi választások után vált aktuálissá.

Peking kémei aktívak a Bundestag folyosóin

A kémek számos Bundestag-taggal építettek ki kapcsolatrendszert, s többüket Kínába is meghívták a sikeresebb információszerzés reményében.

A Bundestag alelnöke is a Fidesz győzelmét szeretné

Bajorországot és Magyarországot nemcsak a Duna és a közös történelem köti össze, hanem az elkötelezettség is, hogy Európában együtt védjék meg a közös kultúrát - fogalmazott.

Merkel: Az iszlám Németország része

Sokan nehezen fogadják el, de a Németországban élő 4,5 millió muszlim révén az iszlám Németország részévé vált – jelentette ki Angela Merkel német kancellár a Bundestagban.
132 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.