2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: bundabotrány

8 cikk 1/1 oldal

Új gyanúsítás a kézilabdás bundaügyben

Újabb három személyt hallgatott ki gyanúsítottként a Budapesti Nyomozó Ügyészség a kézilabda-mérkőzésekkel kapcsolatos vesztegetés miatt indított nyomozása során, ezzel a gyanúsítottak száma kilencre nőtt.

Letöltendő börtönt kérnek a bundázókra

A vesztegetés miatt első fokon felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt Kenesei Zoltán és Lázár Mátyás három hónapon belül ismét a bíróság elé állhat.

Az olasz labdarúgó bunda miatt hagyhatja ki az Eb-t

Tíz embert letartóztattak hétfőn az olasz labdarúgás legújabb fogadási csalási ügyével összefüggésben. A rendőrség hét embert őrizetbe vett, hármat házi őrizetbe helyezett, három labdarúgó ellen pedig szintén vizsgálatot indított hétfőn.

Kilenc vádlottat ítéltek felfüggesztett szabadságvesztésre

A 17 vádlott közül kilencet felfüggesztett szabadságvesztésre, hatot pénzbüntetésre ítélt a labdarúgó REAC-mérkőzések fogadási csalási ügyében az első fokon eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdán.

A németek többsége csalódott saját hazájában

Németországban év végére annyira erős aggodalom alakult ki a társadalomban, amely eddig csak nagy krízisek idején volt jellemző, és ez nem csak a menekültválság miatt alakult így.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.