2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja

Címke: Buenos Aires

27 cikk 1/3 oldal

Válságok árnyékában zajlik a G20-csúcs

Az ukrán–orosz válság árnyékában, valamint a szaúdi újságíró-gyilkosság nyomán máig alig csituló politikai vihar közepette kezdődött meg pénteken a G20 országcsoport csúcsértekezlete.

A Kreml ismertette a Putyin-Trump-találkozó napirendjét

A stratégiai stabilitásról, a kétoldalú kapcsolatokról és a regionális konfliktusokról kíván tárgyalni amerikai hivatali partnerével, Donald Trumppal Vlagyimir Putyin orosz elnök kettejük szombaton tartandó Buenos Aires-i találkozóján.

Kétségbeesve tüntetett Argentína

Tizennyolc órás vitát követően elfogadta az argentin parlament alsóháza a 2019-es költségvetés tervezetét, amely újabb csapást jelent a válságot átélő lakosság számára.

Tizenkét aranyéremmel a tabellán

A mérlegünk az éremtáblán tizenkét arany-, hét ezüst- és öt bronzérem, ami minden idők legjobb magyar szereplése a 14–18 éves korosztály seregszemléjén.

Már tizenkét arannyal az éremtáblázaton

Buenos Airesben folytatódott a magyar éremeső az ifjúsági olimpián. Az éremtáblázaton Magyarország 12 arany-, 5 ezüst- és 3 bronzéremmel továbbra is a második.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.