2024. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: büdzsé

55 cikk 1/6 oldal

Brüsszellel dacol az új olasz büdzsé

A szegénység elleni harc jegyében állította össze első költségvetését a június 1-jén beiktatott új, Nyugaton populistának nevezett olasz kormány.

Pénteken döntenek a büdzséről

A 2019-es költségvetés a biztonságos növekedésé. Jövőre 4000 milliárd forint értékű beruházást valósítanak meg, segítve a további gazdasági növekedést.

Magyar Iparszövetség: a büdzsé kedvező feltételeket biztosít a kkv-k fejlődéséhez

A 2019. évi költségvetés kedvező helyzetet teremt a kis- és középvállalkozások (kkv) fejlődéséhez, gondot az egyes területeken mutatkozó munkaerőhiány jelenthet – mondta Vadász György, a Magyar Iparszövetség (OKISZ) ügyvezető elnöke az MTI-nek miután a szövetségben áttekintették a jövő évi büdzsé várható hatásait.

A jövő évi büdzsé módosító javaslatairól döntenek a Parlamentben

Az Országgyűlés ma kezdi meg nyári rendkívüli ülésszakának utolsó ülését. A képviselők az első napon a jövő évi büdzséhez beérkezett módosító javaslatokról tárgyalnak, majd – várhatóan mintegy kétórás vita után – szavaznak is azokról.

Biztonságunkat szavatolják

A magyar emberek biztonságának szavatolása érdekében folyamatosan bővül a Honvédelmi Minisztérium költségvetése, jövőre 150 milliárd forintot fordítanak fejlesztésre.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.