2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: Budapesti Operettszínház

25 cikk 1/3 oldal

Amit keresünk égen, földön

Maurice Maeterlinck talán legnagyobb hatású és egyben legismertebb műve, A kék madár Szenteczki Zita rendezésében tegnaptól látható a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában.

Örökzöld párizsi hacacáré egy útszéli virágért

Az eredetileg háromfelvonásos, tizenkét képből álló Mayát Gém György és Réthly Attila (aki rendezője is az előadásnak) kétrészes revüoperetté dolgozta át. Ma este lesz a bemutató.

Ez a műfaj mindig élni fog

A magyar operett napja alkalmából Bor, dal, asszony címmel kétfelvonásos, díjátadóval egybekötött ünnepséget tartottak október 24-én a Budapesti Operettszínházban.

Megvannak az igazgatói pályázatok eredményei

A pályázatokat elbíráló szakmai zsűri javaslata alapján Kiss B. Attila operaénekes lesz a Budapesti Operettszínház új igazgatója, a Pesti Magyar Színház élén pedig marad Zalán János.

Éljen István fejedelem! Fejedelem?

A Budapesti Operettszínház és a Baja Marketing Kft. sztárszereposztást és lélegzetelállító látványt ígért a Petőfi-szigeten.

Döntések és összefüggések

„Fontos, hogy hű maradhassak ahhoz, amit a szakmában létrehoztam” – Lőrinczy Györggyel beszélgettünk döntéseinek hátteréről, jövőbeli elképzeléseiről.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.