2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: Budapesti Nyomozó Ügyészség

20 cikk 1/2 oldal

Ingatlanmaffia-ügyben három letartóztatás lesz

Az ügyészi álláspont szerint megalapozottan lehet tartani attól, hogy szabadlábon hagyásuk esetén a tanúk befolyásolásával vagy más módon veszélyeztetnék a bizonyítást.

Bíróság előtt felel Simonka Csaba

Zsarolás, ügyvédi visszaélés és kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat Simonka Csaba MSZP-s politikus ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

Átírták egy nő kórlapját a halála után

Hamis tanúzás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség két kórházi ápoló ellen, akik hamis adatokkal adták át a rendőrségnek egy, a kórházban elhunyt nő ápolási dokumentumait – közölte a vádhatóság.

Új gyanúsítás a kézilabdás bundaügyben

Újabb három személyt hallgatott ki gyanúsítottként a Budapesti Nyomozó Ügyészség a kézilabda-mérkőzésekkel kapcsolatos vesztegetés miatt indított nyomozása során, ezzel a gyanúsítottak száma kilencre nőtt.

Bandában kereskedett doppingszerrel két rendőr

Két budapesti rendőr is tagja volt annak a tiltott teljesítménynövelő szerrel kereskedő bandának, amelyre kedden csaptak le az ügyészségi és a debreceni nyomozók.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.