2020. április 8., szerda, Dénes napja

Címke: Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ

9 cikk 1/1 oldal

Turizmus világnapja: bemutatják Budapestet

Közel 200 ezer érdeklődő látogat el évről évre a turizmus világnapja alkalmából a fővárosi nyílt napra, amelyet idén szeptember 27-én tartanak.

Vasárnapig lehet jelentkezni a turizmus világnapjára

Vasárnapig jelentkezhetnek akciókkal, programokkal a turisztikai szolgáltatók és a Budapest Card partnerei a szeptember 27-i turizmus világnapjára (World Tourism Day), amelynek idén a magyar főváros a házigazdája – közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) kedden az MTI-vel.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál a fiatal művészek rendezvénye is

A Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) idén is biztosít fellépési lehetőséget fiatal művészeknek, hogy az új tehetségek a legnagyobbakkal együtt állhassanak a közönség elé - mondta a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

A győri olimpia is ott lesz az Utazás kiállításon

Március 2. és 5. között rendezik meg az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2017 kiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol 23 országból több mint 300 kiállító várja az érdeklődőket – jelentette be csütörtökön Ganczer Gábor, a főszervező Hungexpo Zrt. vezérigazgatója.

Ingyenes programok a turizmus világnapján

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptem­ber 27-én ünnepli a turizmus világnapját. Ennek kapcsán rendhagyó turisztikai nyílt napot szervez szeptember 27-én a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) a fővárosban, ahol számos kulturális és városismereti programmal várják az érdeklődőket.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.