2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: Budapest Környéki Törvényszék

12 cikk 1/2 oldal

Életfogytiglant kapott a kakucsi gyilkos

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a fiatal férfit, aki két és fél éve 12 késszúrással megölte nőismerősét, mert az elutasította közeledését – közölte a bíróság szerdán az MTI-vel.

Kettős mérce a hazai bíróságokon

Érthetetlen lassúsággal dolgozott az elmúlt években Hilbert Edit, a Budapest Környéki Törvényszék elnöke, derült ki egy vizsgálat eredményéből, amelyre a Tűzfalcsoport hívta fel a figyelmet.

Kedden áll bíróság elé Kovács Béla

Előkészítő üléssel kezdődik kedden a kémkedéssel és költségvetési csalással vádolt Kovács Béla európai parlamenti (EP) képviselő pere a Budapest Környéki Törvényszéken.

Új vezetője lesz Gyömrőnek

Nem indul a gyömrői időközi polgármester-választáson Gyenes Levente, aki január 11-ig vezette a Pest megyei várost.

Perel az óbudai étkeztető

Bírósághoz fordult az óbudai tömeges ételmérgezés miatt az a közétkeztető, amelyet korábban az illetékes kormányhivatal vizsgálatában jogerősen elmarasztalt.

Gyilkossági kísérlet a vád egy hajléktalan ellen

Fél liter vodka, öt üveg sör, némi amfetamin és marihuána elfogyasztása után döntött az ingyen taxizás mellett az a romániai nevelőintézetekben élő férfi, aki tavaly kalapáccsal tört az őt szállító fuvaros életére Monor külterületén – derült ki tegnap a Budapest Környéki Törvényszéken, ahol az előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt indult eljárás ítéletére várt a magyar sajtó.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.