2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: budapest honvéd

25 cikk 1/3 oldal

Hemingway: Beépítjük a fiatalokat!

Immár az új bázison, a Magyar Futball Akadémia néhány hete átadott campusán tartott idénynyitó sajtóbeszélgetést az NB I negyedik helyén álló Budapest Honvéd tulajdonosa.

Tízes skálán tízest érdemel

Lassan két hónapja, hogy november 22-én Orbán Viktor miniszterelnök átadta a Budapest Honvéd klub Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját a Bozsik-stadion mögött, a Temesvár utcában.

Menjen, ha az ötezer euró kevés

A Nemzeti Sport figyelt fel arra a jelenségre, hogy a Budapest Honvéd 2016–2017-es labdarúgó-bajnokcsapatában pályára lépett harminc játékosából mára már csak heten maradtak a klubnál.

Otthon Bozsikék utódainak

Orbán Viktor miniszterelnök és George F. Hemingway klubtulajdonos csütörtökön átadta a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját.

Elkezdődhet az új Bozsik Stadion építése

Sikeres volt a Budapest Honvéd labdarúgócsapat stadionjának építésére kiírt közbeszerzési eljárás, így hamarosan elkezdődhet a kivitelezés.

A Honvéd szakította meg rossz sorozatát

A Budapest Honvéd három nyeretlen találkozó után 1-0-ra legyőzte a vendég Diósgyőri VTK csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Luxemburgba nekünk nem kell menni

Képtelen volt megőrizni a hazai pályán kiharcolt egygólos előnyét a Budapest Honvéd, a visszavágón 2-0-ra kikapott a luxemburgi Nieder­korn ellen.

Nyögvenyelős győzelem

Felejthető színvonalú mérkőzéssel folytatta szereplését a nemzetközi porondon a Budapest Honvéd. A csapat Baráth Botond góljával legyűrte a Niederkornt.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.