2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Budaőrs

39 cikk 1/4 oldal

A címvédő is elbúcsúzott a kupától

Tovább mélyült a válság Diósgyőrben. Az NB I-ben a kiesés elkerüléséért küzdő labdarúgócsapat 5-3-ra kikapott a másodosztályú Budaörstől, és ezzel kiesett a Magyar Kupában.

Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál Budaörsön

Magyar és külföldi diákok, fiatal alkotók rövidfilmjei mellett egész estés filmek, workshopok, mesterkurzusok, kiállítások és koncertek is várják az érdeklődőket a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválon október 24. és 27. között a budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban és a BABtérben.

Migránsvédő szervezethez akar csatlakozni Budaörs

Megkerestük a budaörsi alpolgármestert is, aki elmondta, hogy 500 euróba­ (közel 157 ezer forintba) kerül a szervezethez való csatlakozás a városnak évente, ennyi az éves tagdíj.

Hat előadást láthat a közönség a Budaörsi Latinovits Színház új évadában

Az új évadban egyebek mellett Görgey Gábor Komámasszony, hol a stukker? című komédiája, az egri Harlekin Bábszínház dzsungel könyve előadása és Alföldi Róbert rendezésében Lev Tolsztoj A sötétség hatalma című darabját láthatja a közönség a Budaörsi Latinovits Színházban – közölte a teátrum pénteken az MTI-vel.

Néptánc tanszak indul Budaörsön

A képzés azért lesz jó a helyiek­nek, mert a táncművészeten keresztül egészséges, jó tartású, jó mozgású tanulókat tudnak nevelni – mondta a programvezető.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.