2020. október 22., csütörtök, Előd napja

Címke: budakeszi

18 cikk 1/2 oldal

Kincsesláda

Ismeretterjesztő és egészséges hobbi a geocaching, azaz az elrejtett tárgyak felkutatása. Lassan húsz éve, hogy hazánkba is betört ez a természetjáró szabadidős tevékenység.

A Föld napja – Programok a Budakeszi Vadasparkban

Kisállat-bemutató és madárgyűrűzés, valamint természetvédelemmel kapcsolatos játékos programok várják a látogatókat a Föld napja alkalmából szombaton a Budakeszi Vadasparkban.

Próbatétel

Több százan, de akár több ezren is lehetnek az országban olyan súlyos idegrendszeri sérültek, akiknek rövidebb-hosszabb ideig nem tud érdemben segíteni az egészségügy.

Sok száz milliós vis maior támogatások

Csaknem 780 millió forint vis maior támogatást kap 38 önkormányzat – erről döntött a napokban Pintér Sándor belügyminiszter.

Rekordévet zártak Budakeszin

A hétvégi kiemelt programoknak és a kisebb-nagyobb állatokat bemutató előadásoknak köszönhetően látogatórekordot döntött tavaly a Budakeszi Vadaspark. A létesítmény igazgatója szerint a siker hátterében az interaktív foglalkozások mellett az állatokkal való testközeli találkozás lehetősége áll, de a látogatottságot az is növelte, hogy egyre több óvodás- és iskoláscsoport keresi fel a hazai őshonos állatokat bemutató vadasparkot.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.