2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Budaházy György

32 cikk 1/4 oldal

Kedden ismét elnapolták a Magyarok Nyilai perét

Újra el kellett napolni Budaházy György és társainak megismételt büntetőperét kedden a Fővárosi Törvényszéken, ugyanis Sz. Endre másodrendű vádlott nemet mondott a tárgyalás folytatására.

Budaházy György ügyében februárra napolták el a tárgyalást

Továbbra sem kezdődött el érdemben a terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy György és társainak megismételt elsőfokú eljárása a Fővárosi Törvényszéken kedden, a tárgyalást februárra napolták el eljárási okok miatt.

Három részre szakadt a radikális jobboldal

Van egy réteg, akik most szakadtak ki, vannak, akik már hamarabb vadhajtássá váltak, és vannak, akik soha nem voltak jobbikosok, de hisznek a nemzeti egységben – mondta Gaudi-Nagy Tamás.

Hajnali lángok

Hosszú időre fellélegezhet Budaházy György, miután a Fővárosi Ítélőtábla néhány hete megsemmisítette a rá első fokon tizenhárom évet kiszabó elsőfokú bíróság ítéletét.

Nyomoznak Budaházyék elsőfokú ítélete miatt

Budaházy Györgyöt 13 év fegyházbüntetésre ítélték első fokon terrorcselekmény miatt, vádlott-társai különböző időtartamú, többségé­ben fegyházbüntetést kaptak.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.