2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Budafok

28 cikk 1/3 oldal

Pezsgő- és borfesztivál hétvégén Budafokon

Negyven pincészet borai, négy színpadon ötven előadó koncertjei, borkóstolók, pincelátogatások, valamint számos ifjúsági és egyéb program közül választhatnak szombaton és vasárnap a 29. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál látogatói.

Vár a vasút, vár a NIF

Egy súlyos baleset sem volt elég ahhoz, hogy a vasútszakasz fejlesztője hajlandó legyen egy buszjárattal megoldani a közlekedést a lezárt Vágóhíd utcai aluljáró környékén.

Újabb csoda Budafokon

Kő Boldizsár szobrászművész tervei alapján alakítanak ki rendhagyó játszóteret Budapest XXII. kerületének szívében.

Görög est a budafoki pincékben

A tavaly májusban indult Budafoki Pincejárat-program nagy népszerűségnek örvend mind a helyiek, mind a turisták körében.

Budapest Kupa döntő Budafokon

A férfi és a női csapatok is megmérkőznek a vándorserlegért a Promontor utcában.

Balog Zoltán: Építkező kormány szeretnénk lenni

Balog Zoltán elmondta: 2010 óta 471 iskola újult meg 130 milliárd forintból, 2019-ig 398 településen 527 iskola rekonstrukciója zárul le, ebből 329 a leghátrányosabb térségekben.

A hétvégén rendezik meg a 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált

Tizenöt helyszínen borkóstolókkal, pincebejárásokkal, koncertekkel, családi és gyerekprogramokkal várja az érdeklődőket szombaton és vasárnap a 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, amelyre pincejárat is indul Budapest belvárosából.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.