2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: budafok-Tétény

10 cikk 1/1 oldal

Budapest szőlőskertje

Budafok-Tétény új helytörténeti kiadványa a budafoki városháza dísztermében került bemutatásra, de a könyvet további helyszíneken is megismerhetik az érdeklődők.

Fesztivál a budafoki Bornegyedben

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg a főváros bornegyedé­ben, Budafok-Tétényben Dél-Buda legnagyobb fesztiválját, ahol harmincöt helyi és vendégborászat kínálja kóstolásra pezsgőit és borait.

Budafok-Tétény önkormányzata turisztikai ötletpályázatot hirdet

Budafok-Tétény önkormányzata ötletpályázatot hirdet a XXII. kerület mint bornegyed arculatának megalkotására, népszerűsítésére, a pályázatokat augusztus 20-ig lehet beadni – közölte az önkormányzat az MTI-vel pénteken.

Jelképes őrtüzet gyújtottak a székely autonómiáért

Jelképes őrtüzet gyújtottak a székely autonómiáért Budapest XXII. kerületében, Budafok-Tétényben vasárnap. A viharosra fordult időjárás, az erős széllökések miatt a rendezvényt az eredeti tervvel ellentétben zárt térben, a városháza dísztermében tartották, ahol gyertyákat lobbantottak lángra.

Stratégiai megállapodás helyi cégekkel

Budafok-Tétény – a magyarországi önkormányzatok között elsőként – stratégiai együttműködési megállapodást írt alá tegnap három helyi vállalkozással: a GM Üvegezők Boltja Kft.-vel, a Sándor és Társai Kkt.-vel és a Tendál Szolgáltató Szövetkezettel.

Átadták a budafoki Szomszédok piacát

A Tér_Köz pályázat keretében készült el a régi-új piaccal szembeni domboldalban lévő Stáció lépcső és a budafoki kálvária felújítása is.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.