2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: Buda-Cash

23 cikk 1/3 oldal

Dönthetnek a Buda-Cash-perben

Pénteken a tervek szerint elsőfokú ítéletet hirdet a Fővárosi Törvényszék a Buda-Cash Brókerháznál 2007-től tizenöt éven át elkövetett csalássorozat miatt indult perben.

Vádemelés várható a brókerügyekben

Csalás, pénzmosás és hűtlen kezelés miatt vádemelés várható a Quaestor- és a Buda-Cash-ügyben – árulta el a PestiSrácok.hu-nak a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor az interjúban kitért a Sukoró-üggyel foglalkozó rendőröket, ügyészeket és bírákat ért baloldali fenyegetésekre és az új büntetőeljárási törvényre is.

A Buda-Cash-alapító is Welsszel üzletelt

A PestiSrácok információi szerint Pintér Zoltán, a Buda-Cash Brókerház milliárdos csalással és sikkasztással vádolt alapítója is útlevelet rendelt Welsz Tamástól.

Buda-Cash-ügy: elfelejtettek szakértőt kirendelni

Könyvszakértőt, pénz- és tőke­piaci szakértőt rendel ki a bíróság a Buda-Cash-perben, miután a nyomo­zóhatóság ezt nem tette meg. A per januárban elölről kezdődött, mivel új tanács tárgyalja.

Honvédségi kártalanítás és fejlesztés

Döntött a kormány, kártalanítják a Honvéd Egészségpénztár tagjait a bedőlt Buda-Cash Brókerház egyik bankjánál bennragadt pénzükért – olvasható a Magyar Közlönyben.

Pénzhez juthatnak a Buda-Cash ügyfelei

Jóváhagyta a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) és az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. (NHB Bank) közötti szerződést a Buda-Cash-állomány átruházásáról a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az állomány-átruházással a Buda-Cash ügyfelek gyorsabban és egyszerűbben juthatnak hozzá a vagyonukhoz – közölte a PSFN pénteken.

A nyáron pénzükhöz jutnak a Buda-Cash ügyfelei

A szerződést megkötötték a felek, lapunk úgy tudja, hogy a Magyar Nemzeti Bank heteken belül megadhatja a zöld jelzést, így a vagyonátadás már a nyár folyamán megkezdődhet.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.