2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: BuBi

9 cikk 1/1 oldal

Bővül a fővárosban a Bubi kerékpárhálózat

Jövőre tovább bővülhet Budapesten a Mol Bubi közbringarendszer, újabb állomásokkal és kerékpárokkal bővítik a hálózatot, és a tervek szerint további területeket is bekapcsolnak a szolgáltatásba, egyebek közt Óbuda központi részét – írta keddi lapszámában a Világgazdaság.

BKK-ügy: újabb nyomozást indítottak

Az e-jegyrendszer feltörése, több ezer felhasználó adatainak ellopása, valamint hűtlen kezelés miatt eddig is nyomoztak.

Új gyűjtőállomásokkal és kerékpárokkal bővült a Mol Bubi hálózat

További 11 gyűjtőállomásokkal és 200 kerékpárokkal bővült a Mol Bubi közbringarendszer, és nőtt a szolgáltatási terület is, így a vizes világbajnokság helyszínei is megközelíthetőek lesznek a kerékpárokkal – közölte a fővárosi önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Nyereséges évet zárt tavaly a BKK

Pénzügyi szempontból jó éve volt a főváros közlekedésszervező cégének, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt.-nek, amely az elmúlt évben közel háromszázmillió forint profitot termelt – derül ki a társaság beszámolójából, amelyet a keddi Világgazdaság ismertetett.

Pedál

Autó kanyarodik be egy külvárosi kereszteződésbe Amszterdamban, a magyar biciklisek automatikusan lelassítanak. A várttal azonban ellentétes dolog történik.

Gépjárműbérlés a Bubi mintájára

Elektromos kocsikkal működő közösségi autóbérlő (carsharing) szolgáltatást vezetne be a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ – értesült lapunk.

Első díj a Bubinak, ezer bicikli a városlakóknak

Az infokommunikációs iparág legnagyobb szakmai szervezete, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) idén is kiosztotta a legkiemelkedőbb teljesítményekért járó Gyurós Tibor-díjakat. A zsűri döntése alapján az év fejlesztése a T-Systems Magyarország vezetésével, a Csepel Zrt.-vel konzorciumban megvalósított Mol Bubi lett.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.